Mixtuur Orgels
Orgelbouw Mixtuur - Ons aanbod Hauptwerk orgels uit de bovenklasse

Mixtuur Orgels realiseert, adviseert en ontwerpt oplossingen om levensechte pijporgelklanken beschikbaar te maken voor kerk en huis middels de allermodernste technieken. We ervaren het als een uitdaging om uw verwachtingen waar te maken, en state of the art technologie dienstbaar te maken in een bedrijfzekere en gebruiksvriendelijke oplossing. Uitgebreide kennis van computerapparatuur is niet noodzakelijk om te genieten van levensechte pijporgelklanken!

KlavierBreed

Waarom Mixtuur orgels ?

  1. U brengt al uw muzikale wensen bij één leverancier onder. Dit bespaart u veel tijd.
  2. Door de toepassing van samplesets is uw keuze altijd later weer aan te passen.
  3. Niet alleen voor de orgels met bijbehorende samples bent u aan het juiste adres, ook voor een uitgekiend assortiment accessoires kunt u bij ons terecht.
  4. Wij nemen de realisatie van de gewenste oplossing op ons en dragen de eindverantwoordelijkheid voor het complete project.
  5. Uw wensen zijn vaak al voor andere klanten gerealiseerd. Wij nodigen u uit voor een referentiebezoek om ervaringen uit de eerste hand te vernemen. Of het nu gaat om een uitgebreide oplossing in een particuliere omgeving, of een Kerkorgel.
  6. Indien er service nodig is, hoeft u geen contact op te nemen met de fabrikant. Wij regelen alles voor u.
  7. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door personeel in dienst van Mixtuur. Hiermee wordt de absolute kwaliteit gegarandeerd en niet over gelaten aan derden.
  8. In veel uiteenlopende markten is een jarenlange ervaring opgebouwd. U kunt profiteren van deze ervaring en expertise. Aan zowel de adviserende kant als ook aan de uitvoerende kant.
  9. Bij Mixtuur zijn mensen in dienst die een uitgebreide ervaring hebben met de Hauptwerk-software en alle technologie die daar bij komt kijken. Zij staan garant voor de best mogelijke service, die u mag verwachten.
  10. U kunt uw zorgvuldig gemaakte keuze met een gerust gevoel onderbrengen bij ons. Een gezonde basis, die sterk bijdraagt aan een goede en vruchtbare samenwerking.

 

 Modesto IntradaMain 
 PositiefMain  VTouchMain
 FortissimoMain  ExcluDesignMain

Kies bij ons uw orgel in alle vertrouwen

Praat met ons
Praat met ons over uw project
Uw wensen en onze ervaring komen samen op tafel. Hebt u een groot project voor ogen, of de aankoop van een klein studieorgel, wij luisteren naar u en stellen de best haalbare oplossing volgens uw budget voor.
Probeer en luister
Probeer en luister in alle rust
Onze stemmige toonzaal in een gerestaureerd herenhuis is een unicum in het orgellandschap. U vindt er een uitgebreide selectie instrumenten van topmerken. Probeer ze in alle rust en discretie uit. Wij kijken niet op de klok.
Onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Wenst u een bestaand project bij een klant te bezoeken, wij regelen het voor u. Praat met organisten, bekijk hun projecten, laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden.