Monarke Orgels
Monarke Orgels - Topklasse in kerk, concertzaal of huiskamer

Muziek maakt gelukkig en haalt ons weg van dagelijkse zorgen. Dat dit tot iets uitzonderlijks leiden kan, bewijzen ze bij Johannus. Onze innovatie zet de wereld van het digitale orgel op zijn kop.

MonarkeLarge

Als orgelbouwer voelen we ons dag na dag gedreven om iets uitzonderlijks te creëren. Een onophoudelijke zoektocht naar het perfecte orgel. Wij beluisteren heel vaak beroemde pijporgels, die voor ons het ultieme voorbeeld betekenen. Op deze heel lange weg naar succes zetten we stap voor stap dichter bij uitzonderlijke klankkwaliteit. Meer dan 10 jaar al werken we aan deze droom. Langs mislukking en succes baanden we ons een zekere weg om de karakteristieken van het authentieke pijporgel in ons product toe te passen. Dit hebben wij vertaald in het ontwerpen van uitzonderlijke microprocessoren en programma's. Tot we aan de klank van een indrukwekkend en monumentaal pijporgel toe kwamen ...

HUISORGELS
Positif
  KERKORGELS

Eglise

 

Kerkorgels

Of u nu op zoek bent naar een klein koororgel of een kerkorgel met voldoende draagkracht om de samenzang te begeleiden, Johannus heeft voor iedere kerk- of concertzaal een geschikt orgel met verrassend veel mogelijkheden.
Een kerkorgel van onvervalste Johannus kwaliteit, dat voldoet aan alle verwachtingen. Een prachtig meubel, een uitgebreide dispositie en een overweldigende klank. Koopt u een Johannus orgel, dan krijgt u een kwalitatief hoogwaardig instrument in de stijl van uw kerk.

Huisorgels

Waar u ook naar op zoek bent, er is altijd een orgel dat bij u past. Betaalbaar en natuurlijk met de kwaliteit die u van Johannus gewend bent. Met een Johannus-orgel verrijkt u uw muzikale leven en bent u verzekerd van jarenlang speelplezier. Bekijk de gehele collectie.

Kies bij ons uw orgel in alle vertrouwen

Praat met ons
Praat met ons over uw project
Uw wensen en onze ervaring komen samen op tafel. Hebt u een groot project voor ogen, of de aankoop van een klein studieorgel, wij luisteren naar u en stellen de best haalbare oplossing volgens uw budget voor.
Probeer en luister
Probeer en luister in alle rust
Onze stemmige toonzaal in een gerestaureerd herenhuis is een unicum in het orgellandschap. U vindt er een uitgebreide selectie instrumenten van topmerken. Probeer ze in alle rust en discretie uit. Wij kijken niet op de klok.
Onze tevreden klanten zijn onze beste publiciteit. Wenst u een bestaand project bij een klant te bezoeken, wij regelen het voor u. Praat met organisten, bekijk hun projecten, laat u verrassen door de talrijke mogelijkheden.