Een nieuwe bestelwagen

Een nieuwe bestelwagen

Bericht

 – 2 maart 2023 –

Onlangs namen we een nieuwe bestelwagen in gebruik. Met deze wagen kunnen we uw nieuwe of tweedehands orgel op een veilige manier transporteren tot bij uw thuis, en rijden we het hele land door voor herstellingen en onderhoud.

Alle materialen en onderdelen zitten netjes gesorteerd in transportbakken zodat we deze technische interventies gemakkelijk aan huis of in de kerk kunnen doen.  Het transporteren van het orgel naar onze werkplaats is dan ook slechts uiterst zelden nodig.

Ook ons grote witte concertorgel met zijn uitgebreid audiosysteem past er in, waardoor we ook de concertverhuur snel, efficiënt en betaalbaar kunnen uitvoeren.

Dank aan Nathalie van Plakwerk voor de mooie belettering! http://www.plakwerkontwerp.be

 

Andere berichten

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.