Monarke orgels
logo monarke

Muziek maakt gelukkig en haalt ons weg van dagelijkse zorgen. Dat dit tot iets uitzonderlijks leiden kan, bewijzen ze bij Monarke. Onze innovatie zet de wereld van het digitale orgel op zijn kop. Als orgelbouwer voelen we ons dag na dag gedreven om iets uitzonderlijks te creƫren. Een onophoudelijke zoektocht naar het perfecte orgel.

Soorten Radio
Monarke orgels

Monarke kerkorgel

Beschikbaar: Nieuw

Monarke orgels

Wij beluisteren heel vaak beroemde pijporgels, die voor ons het ultieme voorbeeld betekenen. Op deze heel lange weg naar succes zetten we stap voor stap dichter bij uitzonderlijke klankkwaliteit. Meer dan 10 jaar al werken we aan deze droom. Langs mislukking en succes baanden we ons een zekere weg om de karakteristieken van het authentieke pijporgel in ons product toe te passen. Dit hebben wij vertaald in het ontwerpen van uitzonderlijke microprocessoren en programma’s. Tot we aan de klank van een indrukwekkend en monumentaal pijporgel toe kwamen …

Kerkorgels

Of u nu op zoek bent naar een klein koororgel of een kerkorgel met voldoende draagkracht om de samenzang te begeleiden, Monarke heeft voor iedere kerk- of concertzaal een geschikt orgel met verrassend veel mogelijkheden.
Een kerkorgel van onvervalste Monarke kwaliteit, dat voldoet aan alle verwachtingen. Een prachtig meubel, een uitgebreide dispositie en een overweldigende klank. Koopt u een Monarke orgel, dan krijgt u een kwalitatief hoogwaardig instrument in de stijl van uw kerk.

Huisorgels

Waar u ook naar op zoek bent, er is altijd een orgel dat bij u past. Betaalbaar en natuurlijk met de kwaliteit die u van Monarke gewend bent. Met een Monarke-orgel verrijkt u uw muzikale leven en bent u verzekerd van jarenlang speelplezier. Bekijk de gehele collectie.

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.