Ecclesia D-350
logo johannus

Ecclesia D-350

De Ecclesia D350 is een 3-klaviers orgel met verlichte trekregisters. Dit orgel heeft naast een derde klavier en een aantal extra stemmen ook meer versterkers en luidsprekers tot zijn beschikking.

Revolutionair audio systeem

Johannus is voorloper in het ontwerpen van multi-kanaal orgels. De brede klank- spreiding via meerdere versterkers en luidsprekers vormt de basis voor de hoge toonkwaliteit. De Ecclesia T250 bevat een 8.1 audio systeem, de Ecclesia D350 wordt geleverd met een 10.1 audio systeem.

Uitgebalanceerde set luidsprekerboxen

Beide orgels worden standaard geleverd met een uitgebalanceerde set Johannus luidsprekerboxen. Over de samenstelling van deze 2 sets luidsprekerboxen is goed nagedacht. Voor de lage tonen hebben we een hoogwaardige subwoofer die de diepste bastonen weergeeft. Het midden- en hoogbereik wordt door een veelheid aan speakers weergegeven. Deze combinatie zorgt voor een zo groot mogelijke draagkracht van het pijporgelgeluid. Op aanvraag zijn natuurlijk ook andere oplossingen mogelijk zoals een op maat gemaakt front in de stijl van uw kerk.

Kies uw eigen dispositie

Bij aanschaf van de Ecclesia kan gekozen worden uit 3 verschillende disposities. Elk daarvan vertegenwoordigt een unieke orgelstijl in Europa: Duits, Frans en Nederlands. Niet één, maar vier orgels. De Ecclesia bevat vier samplebanken met unieke registers. Naast Romantisch, Symfonisch en Barok bevat de Ecclesia nog een vierde samplebank met Historische opnamen.

Hoge samplingkwaliteit

Real Time Sampling is heden de beste technologie om een pijporgel te kunnen weergeven. Het maakt geen gebruik van simulatie technieken, maar van directe digitale opnamen van beroemde pijporgels. U hoort het origineel!

Juichend crescendo

De Ecclesia heeft een nieuwe Blaasbalg Simulator™. Deze simuleert de drukverschillen in de blaasbalg van het pijporgel. Het is een fantastische innovatie die het orgel doet ‘zingen’.

Zekerheid

Uw kerk kiest naast kwaliteit en een goede klank ook voor zekerheid. Dat bieden wij u op alle fronten. In de Ecclesia orgels vindt u meer dan veertig jaar kennis en ervaring van een van de grootste orgelbouwers ter wereld. Daarom bieden wij uw kerk ook een goede garantie op deze producten. Zo krijgt u 2 jaar volledige garantie en geven wij u 10 jaar garantie op de computerboards in het orgel. Ecclesia onderdelen blijven daarnaast 25 jaar beschikbaar voor reparatie. Ook kunnen wij u een interessant onderhoudsabonnement aanbieden.

Meer weten ?

Wilt u meer weten over onze Ecclesia orgels neemt u dan contact op met Orgelhuis Delobelle. Wij geven u graag een goed advies. Doe geen concessies en kies voor de nieuwe Johannus Ecclesia !

 

Orgelhuis Delobelle: Kerkorgel Johannus Ecclesia D-350

Beschikbaarheid

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.