logo mixtuur
Huiskamerorgels

Mixtuur Etude

Mixtuur Etude II

Met trots introduceren wij u de Etude. Met dit instapmodel geniet u thuis van een ruime selectie beschikbare orgels, zoals bijvoorbeeld Vollenhove, Nijkerk, Heusden, Tholen, Metz of Freiberg.

De essentie in eersteklas eenvoud

De Etude heeft een compact formaat in een fraai afgewerkt meubel van laminaat. Via een hoogwaardig uitschuifbaar touchscreen beschikt u over maar liefst 60 virtuele registerschakelaar en preset knoppen. Handig en eenvoudig voor het kiezen van registers, samplesets en om uw gekozen registraties te bewaren.

Hoogwaardige technologie

Uiteraard beschikt de Etude over een eersteklas geluidsweergave. Dit elegante meubel herbergt maar liefst 5 luidsprekers en een 3-kanaals versterker systeem inclusief Mixtuur Digital Sound Processor (DSP).

Mixtuur Etude DLX

In de DLX versie wordt de Etude uitgevoerd in eikenhout (fineer en massief) en zijn de klavieren van het type TP60. Dit geeft het orgel een nog mooiere uitstraling en een nog groter speelcomfort.

Ultieme beleving

De Etude is in haar eenvoud geschikt voor iedere organist en huiskamer. Laat u spelenderwijs meenemen langs ’s werelds mooiste orgels!

Orgelhuis Delobelle: Mixtuur Etude

Beschikbaarheid

Nieuw

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.