Fortissimo 492
logo mixtuur
Huiskamerorgels

Fortissimo 492

De Fortissimo is een orgel met een traditionele uitstraling en majestueuze klank en staat goed in elke huiskamer of studio. De Fortissimo is verkrijgbaar in een uitvoering met drie of met vier klavieren en wordt standaard geleverd in blank eiken. Het orgel heeft zes high-end luidsprekers, die elk een eigen versterker hebben. De door Mixtuur Orgels zelf ontworpen Digital Signal Processor (DSP) zorgt ervoor dat u daarom een optimale klank heeft.

Eenvoudige bediening

Door de verlichte registerwippers voelt u zich direct vertrouwd. Samen met het touchscreen boven de klavieren kunt u met gemak uw Hauptwerk™-orgel optimaal bedienen. De registers van elke sampleset zijn daarbij in een overzichtelijke lay-out over de registerwippers verdeeld. De magnetische linten met registernamen boven de registerwippers zijn eenvoudig te wisselen als u een nieuwe sampleset kiest. Via het touchscreen menu kunt u eenvoudig alle functies van het orgel bedienen. Het laat u bijvoorbeeld eenvoudig de stemming of nagalm (virtuele luisterpositie) instellen of maakt er opnames (in MIDI of audio) van uw eigen spel mee. U heeft daarbij geen kennis van computers nodig!

Hoogwaardige technologie

De bediening van de Fortissimo via de registerwippers en het touchscreen is door Mixtuur Orgels zelf ontwikkeld. Hierdoor heeft u optimale controle over uw orgel. Beiden communiceren namelijk volledig met de Hauptwerk™-software en geven u meer mogelijkheden dan andere leveranciers u bieden. In deze ruime kast klinkt de audio van de Fortissimo ideaal. Door de slimme plaatsing van de luidsprekers in het meubel en onze eigen audiotechnologie krijgt u een optimaal resultaat.

Ultieme beleving

Mixtuur biedt u met de Fortissimo een ultieme muziekbeleving in uw huiskamer. Door de vele opties is het mogelijk om het orgel volledig naar uw wens te laten bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak en kom zelf eens spelen en luisteren om zo het orgel te beleven. Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden.

Orgelhuis Delobelle: Huiskamerorgel Mixtuur Fortissimo IV

Beschikbaarheid

Nieuw

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.