logo mixtuur
Huiskamerorgels

Intrada III

De Intrada is het ideale compact orgel en is een sieraad in elke huiskamer of studio. De Intrada is verkrijgbaar in een uitvoering met 2 klavieren en met 3 klavieren en wordt standaard geleverd in blank eiken. Het orgel heeft 6 high-end luidsprekers, die elk een eigen versterker hebben. De door Mixtuur Orgels zelf ontworpen Digital Signal Processor (DSP) zorgt ervoor dat u daarom een optimale klank heeft.

Eenvoudige bediening

De touchscreens boven de klavieren laten u met gemak uw Hauptwerk™-orgel optimaal bedienen. De registers van elke sampleset zijn daarbij in een overzichtelijke lay-out over de touchscreens verdeeld. Via het menu kunt u eenvoudig alle functies van het orgel bedienen. Het laat u bijvoorbeeld eenvoudig de stemming of nagalm (virtuele luisterpositie) instellen of maakt er opnames (in midi of audio) van uw eigen spel mee. U heeft daarbij geen kennis van computers nodig!

Hoogwaardige technologie

De bediening van de Intrada via de touchscreens is door Mixtuur Orgels zelf ontwikkeld. Hierdoor heeft u optimale controle over uw orgel. De touchscreens communiceren namelijk volledig met de Hauptwerk™ software en geven u meer mogelijkheden dan die andere aanbieders u bieden. Ondanks de compacte kast is de audio van de Intrada ideaal. Door de slimme plaatsing van de luidsprekers in het meubel en onze eigen audio-technologie krijgt u een optimaal resultaat.

Ultieme beleving

Mixtuur biedt u met de Intrada een ultieme muziekbeleving in uw huiskamer. Door de vele opties is het mogelijk om het orgel volledig naar uw wens te laten bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak en kom zelf eens spelen en luisteren om zo het orgel te beleven. Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden.

 

Orgelhuis Delobelle: Huiskamerorgel Mixtuur Intrada III

Beschikbaarheid

Nieuw

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.