Klavierblok IV
logo mixtuur
Huiskamerorgels

Klavierblok IV

Het klavierblok is een basisorgel en laat zich eenvoudig naar uw wensen aanpassen tot uw droomorgel. Het klavierblok is verkrijgbaar in een uitvoering met twee klavieren en uit te breiden tot vijf klavieren. Standaard wordt het uitgevoerd in blank eiken. Het orgel wordt standaard geleverd met twee high-end luidsprekers en een sub-woofer, elk met een eigen versterker. De door Mixtuur Orgels zelf ontworpen Digital Signal Processor (DSP) zorgt ervoor dat u daarom een optimale klank heeft.

Eenvoudige bediening

Het touchscreen laat u eenvoudig de Hauptwerk™-software bedienen. Elke samplesetbouwer heeft zijn eigen lay-out en geeft u het gevoel of u echt bij het orgel bent. Het orgel heeft ook een klein touchscreen voor een extra menu. Via het menu kunt u eenvoudig alle functies van het orgel bedienen. Het laat u bijvoorbeeld eenvoudig de stemming of nagalm (virtuele luisterpositie) instellen of maakt er opnames (in MIDI of audio) van uw eigen spel mee. U heeft hiervoor geen kennis van Hauptwerk™ nodig!

Hoogwaardige technologie

Mixtuur Orgels gaat verder dan andere aanbieders. Het menu touchscreen is door Mixtuur Orgels zelf ontwikkeld. Hierdoor heeft u optimale controle over uw orgel. Dit touchscreen communiceert namelijk volledig met de Hauptwerk™-software en maken bediening gemakkelijk. De meegeleverde luidsprekerset garanderen u de hoge audiokwaliteit van Mixtuur Orgels. Door onze eigen audiotechnologie krijgt u een optimaal resultaat.

Ultieme beleving

Mixtuur biedt u met het Klavierblok een ultieme muziekbeleving in uw muziekkamer. Door de vele opties is het mogelijk om het orgel volledig naar uw wens te laten bouwen. Maak vrijblijvend een afspraak en kom zelf eens spelen en luisteren om zo het orgel te beleven. Wij lichten u graag voor over de mogelijkheden.

Orgelhuis Delobelle: Huiskamerorgel Mixtuur Klavierblok IV

Beschikbaarheid

Nieuw

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.