logo johannus
Huiskamerorgels

LiVE 2P

Een prachtig samenspel van historie en innovatie

Neem plaats achter de LiVE 2P en 3P en laat u meevoeren door de combinatie van historische pijporgels en innovatieve technologieën. Waan uzelf achter de klavieren van wereldberoemde pijporgels, en verrijk tegelijkertijd uw huiskamer met hun levensechte klanken.

Bespeel historische pijporgels

De LiVE 2P en 3P bieden u het intense gevoel van het bespelen van iconische pijporgels, én de oneindige mogelijkheden van het moderne digitale huiskamerorgel. Zo speelt u het ene moment op het historische en indrukwekkende Hill & Sons-orgel van de Holy Name Church in Manchester, en zit u met een druk op de knop achter de klavieren van het karakteristieke Schnitger-orgel van de Ludgeri Kirche te Norden.

Positief

Iedere organist die ooit een groot pijporgel heeft bespeeld, kent het gevoel van even door het orgel bevangen te zijn, je even mee te laten voeren door het orgel. De Johannus LiVE 2P en 3P bieden, door de uitstekende geluidskwaliteit en het traditionele positief-meubel, diezelfde intense ervaring. Een ervaring die u met deze orgels naar uw eigen huiskamer haalt.

De onvervalste geluidskwaliteit van Johannus

De professionele en natuurgetrouwe opnamen van internationale pijporgels worden afgespeeld volgens de hoogste normen voor digitale audio. Dankzij een uitgebalanceerd 2.1 audiosysteem, beschikt u over de crème-de-la-crème op het vlak van digitale audioweergave. Met twee full-range versterkers van 80 Watt en een sublaagversterker van 170 Watt, garandeert Johannus een loepzuivere weergave van de oorspronkelijke pijporgelklanken. Doordat het geluid ter hoogte van uw gehoor op geavanceerde wijze wordt afgestraald, versmelten de orgelklanken helemaal met de ruimte – net als bij het originele pijporgel. Dat biedt een natuurlijke en realistische beleving. Het audiosysteem is uit te breiden naar een 4.1-variant, middels twee optionele, externe surround-versterkers van 80 Watt.

Inwisselbare dispositie

De Johannus LiVE 2P en 3P zijn hoogwaardige digitale orgels die zijn uitgerust met een standaard dispositie. Deze dispositie bestaat bij de LiVE 2P uit 44 stemmen en bij de LiVE 3P uit 52 stemmen. Hoewel de disposities statisch zijn in haar fysieke conditie, zijn ze dynamisch in haar gebruik. Wanneer u een register activeert, verschijnt in het display de naam van de oorspronkelijke stem in het geselecteerde pijporgel. Om u een voorbeeld te geven: het register met de naam Prestant 8’ kan zowel de Montre 8’ representeren van het Cavaillé-Coll-orgel in de Église Notre-Dame in Parijs, als de Prestant 8’ van het Bätz-orgel in de Utrechtse Domkerk.

 

Orgelhuis Delobelle: Huiskamerorgel Johannus Live 2P

Beschikbaarheid

Nieuw

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.