Mixtuur kerkorgel
logo mixtuur
Kerkorgels

Mixtuur kerkorgel

Bent u op zoek naar een nieuw kerkorgel? Of is uw huidige kerkorgel aan vervanging toe? Een Mixtuur-orgel biedt vele mogelijkheden in een kerk. Het is een misvatting om te denken dat een Hauptwerk-orgel slechts geschikt zou zijn voor in de huiskamer. Ook voor kerken biedt Hauptwerk een uitkomst. Ontdek de mogelijkheden voor uw kerk.

Hauptwerk is een krachtig softwareprogramma waarmee diverse samplesets ingeladen kunnen worden. Allerlei wereldberoemde orgels zijn gesampled waarbij de klank van iedere individuele pijp is opgenomen. Hauptwerk geeft een zeer realistische weergave van de echte orgels waardoor een Hauptwerk orgel nauwelijks van het origineel is te onderscheiden.

Buitengewoon geluid

In de kerk speelt het geluid een belangrijke rol. Zo moeten de klanken van het orgel zowel voor- als achterin even goed hoorbaar zijn zonder hol te klinken. Mixtuur Orgels heeft de professionele audio om elke kerk van een Hauptwerk orgel te voorzien. Bovendien hoeft een kerkorgel slechts weinig ruimte in te nemen en kan desnoods flexibel opgesteld worden.

Ook is het mogelijk om eventueel een flexibele audio opstelling te creƫren. Zo heeft u alle vrijheid wat betreft de plaatsing van het orgel. Ook een volledige orgelkas of slechts een speeltafel behoort tot de mogelijkheden. De klank technici van Mixtuur Orgels zullen het instrument altijd intoneren naar de ruimte.

Combinatie orgel

Een andere optie die ook tot de uitgebreide mogelijkheden behoort is het Combinatie orgel, ook wel een hybride orgel genoemd. Dit is een combinatie tussen het bestaande pijporgel en een digitaal orgel van Mixtuur. Op deze manier kunt u uw kerkorgel uitbreiden met meerdere stemmen, zonder dat de huidige stemmen van uw pijporgel verloren gaan.

 

Orgelhuis Delobelle: Mixtuur kerkorgel

Beschikbaarheid

Nieuw

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.