logo johannus
Huiskamerorgels

Studio 150

Met de bouw van de Studio 150 is een droom werkelijkheid geworden: volwaardige Johannus-kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Bij Johannus streven wij er altijd naar om onze producten te verbeteren. Onze technici en musici hebben dan ook een geweldige prestatie geleverd met de Studio 150. Met de nieuwe OranjeCore™ technologie zijn we in staat u een geweldig orgel aan te bieden in deze prijsklasse.

Een orgel met een eigen karakter

De Studio 150 heeft een geheel eigen karakter. Het orgel heeft een strak meubel en daardoor een eigentijdse, frisse uitstraling. Het nieuwe audio systeem zorgt voor een prachtig heldere weergave van de 28 orgelstemmen.

Eindeloze mogelijkheden

De Studio 150 is uitgerust met maar liefst vier samplebanken met unieke registers. Zo kunt u niet alleen kiezen tussen Romantisch, Symfonisch en Barok, maar ook voor historische opnamen. Schakel moeiteloos over tussen de verschillende stijlen voor eindeloze mogelijkheden.

Compacte afmeting, groots geluid

De Studio 150 maakt gebruik van de zogenaamde Panning-techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat we het geluid van een pijporgel nog dichter benaderen. Middels deze techniek is het mogelijk om het orgel te vertellen waar een orgelpijp zich bevindt.

Kies uw eigen akoestiek

Met de Studio 150 beschikt u over twaalf vaste galmprogramma’s. Zo kunt u elke denkbare akoestiek aan uw orgelspel toevoegen: waan u in een intieme kapel, moderne kerk of oude kathedraal.

Een Studio 150 past overal

Het compacte Studio 150 orgel past in vrijwel elk interieur en is ideaal voor de enthousiaste organist en orgelminnende gezinnen. Met een volledig pedaal, 28 stemmen en twee klavieren kunt u eindeloos combineren. En de mooiste registercombinaties kunnen gemakkelijk worden opgeslagen in het geheugensysteem.

Welkom in de muzikale wereld van Johannus

Nieuwsgierig ? Kom dan langs bij Orgelhuis Delobelle om de Studio 150 zelf te proberen. De goede klank en het eigentijdse meubel maken deze echte Johannus namelijk tot een zeer bijzonder, betaalbaar, instrument.

Orgelhuis Delobelle: Johannus Studio 150

Beschikbaarheid

Nieuw

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.