logo johannus
Huiskamerorgels

Studio P-150

Voor organisten die het beste geluid willen

De Studio P-150 brengt het ultieme pijporgelgevoel naar boven. Zo vertoont het hoge meubel een treffende gelijkenis met de in Nederland veel voorkomende positief- en balustradeorgels. Ook de dispositie, uitgevoerd met 36 verlichte trekregisters (28 stemmen), draagt hieraan bij. De klanken van het orgel worden vanaf boven via speakers verstuurd, waardoor ze direct het gehoor van de bespeler bereiken. Dat levert een natuurlijk en hoogwaardig effect op.

Strak en compact meubel

Het eigentijdse ontwerp van het meubel is strak en compact. De Studio P-150 zal zich snel op zijn plek voelen in de huiskamer van de 21e eeuw. Het orgel is verkrijgbaar in vier mooie kleuren: Light Riverside, Black North Wood, Nautilus Teak en Wengé. Het frisse en moderne on twerp maakt de Studio geschikt voor elk interieur. Omdat het weinig ruimte inneemt, zal het orgel ook gemakkelijk zijn plekje vinden in de kleinere huiskamer.

Elke toon is puur en authentiek

Het verschil tussen het digitale orgel en het pijporgel is dankzij vernuftige technieken in de Studio P-150 nauwelijks waarneembaar. Dat heeft in de eerste plaats te maken met de hoogstaande geluidskwaliteit, die bij Johannus dagelijks wordt geperfectioneerd. Onder meer dankzij nieuwe en in eigen huis ontwikkelde techniek, zijn de puurheid en authenticiteit van het geluid in elke toon te horen.

Alle 28 stemmen zijn in vier verschillende stijlen tot leven te wekken

De Studio P-150 beschikt over 28 stemmen. De variatiemogelijkheden zijn echter veel uitgebreider. Zo kan elke stem ook nog eens in vier verschillende stijlen worden bespeeld. De Roerfluit 8’ klinkt in de romantische stijl toch echt heel anders dan in de historische stijl. Wie muziek van Bach speelt, zal zich graag van de barokke stijl bedienen, terwijl de composities van Widor natuurlijker klinken in de symfonische stijl.

Twaalf galmprogramma’s voegen elke denkbare akoestiek toe

De Studio P-150 heeft twaalf unieke galmprogramma’s, zodat elke denkbare akoestiek aan het orgelspel is toe te voegen. Het ene moment waant de organist zich in een rustieke kapel, het volgende ogenblik bespeelt hij het orgel van een eeuwenoude kathedraal. Met een keuze uit vier verschillende samplestijlen en twaalf galmprogramma’s brengt de Studio P-150 een heel scala aan pijporgels en gebouwen ineens binnen de muren van de woonkamer.

Veelzijdig én betaalbaar

De Studio biedt met al deze mogelijkheden een ongekende veelzijdigheid voor beginnende en gevorderde organisten. Kwalitatief hoogstaand geluid, respectabele disposities, verschillende stijlen, meerdere galmprogramma’s, verpakt in een compact meubel en toegankelijk geprijsd: dat is de Studio in een notendop. Een echte Johannus voor iedere huiskamer.

Orgelhuis Delobelle: Huiskamerorgel Johannus Studio P-150

Beschikbaarheid

Nieuw

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.