logo johannus
Huiskamerorgels

Studio P-350

Omvangrijke mogelijkheden met drieklaviers positief

Het 2.1-audiosysteem van de Studio P-350 straalt het wereldberoemde Johannus-geluid direct af op het gehoor van de bespeler. Dat maakt de speelervaring intens en doet denken aan het bespelen van een pijporgel. Het hoge meubel en de 47 verlichte trekregisters (37 stemmen) maken die ervaring compleet. De organist waant zich in een kerk of kathedraal, terwijl hij in werkelijkheid in zijn eigen, vertrouwde huiskamer zit.

De Studio P-350 zal zich snel thuis voelen in de huiskamer van de 21e eeuw

Het eigentijdse ontwerp van het Studio P-350-positiefmeubel is strak en compact. Het orgel zal zich snel op zijn plek voelen in de huiskamer van de 21e eeuw. De Studio P-350 is verkrijgbaar in vier mooie kleuren: Light Riverside, Black North Wood, Nautilus Teak en Wengé. Het frisse en moderne ontwerp van het positiefmeubel maakt de Studio geschikt voor elk interieur. Omdat het weinig ruimte inneemt, zal het orgel ook gemakkelijk zijn plekje vinden in de kleinere huiskamer.

Elke toon is puur en authentiek

Het verschil tussen het digitale orgel en het pijporgel is dankzij vernuftige technieken in de Studio P-350 nauwelijks waarneembaar. Dat heeft in de eerste plaats te maken met de hoogstaande geluidskwaliteit, die bij Johannus dagelijks wordt geperfectioneerd. Onder meer dankzij nieuwe en in eigen huis ontwikkelde techniek, zijn de puurheid en authenticiteit van het geluid in elke toon te horen..

Alle 37 stemmen zijn in vier verschillende stijlen tot leven te wekken

De Studio P-350 beschikt over 37 stemmen. De variatiemogelijkheden zijn echter veel uitgebreider. Zo kan elke stem ook nog eens in vier verschillende stijlen worden bespeeld. De Roerfluit 8’ klinkt in de romantische stijl toch echt heel anders dan in de historische stijl. Wie muziek van Bach speelt, zal zich graag van de barokke stijl bedienen, terwijl de composities van Widor natuurlijker klinken in de symfonische stijl.

Twaalf galmprogramma’s voegen elke denkbare akoestiek toe

De Studio P-350 heeft twaalf unieke galmprogramma’s, zodat elke denkbare akoestiek aan het orgelspel is toe te voegen. Het ene moment waant de organist zich in een rustieke kapel, het volgende ogenblik bespeelt hij het orgel van een eeuwenoude kathedraal. Met een keuze uit vier verschillende samplestijlen en twaalf galmprogramma’s brengt de Studio P-350 een heel scala aan pijporgels en gebouwen ineens binnen de muren van de woonkamer.

Veelzijdig én betaalbaar

De Studio biedt met al deze mogelijkheden een ongekende veelzijdigheid voor beginnende en gevorderde organisten. Kwalitatief hoogstaand geluid, respectabele disposities, verschillende stijlen, meerdere galmprogramma’s, verpakt in een prachtig meubel en toegankelijk geprijsd: dat is de Studio in een notendop. Een echte Johannus voor iedere huiskamer.

 

Orgelhuis Delobelle: Huiskamerorgel Johannus Studio P-350

Beschikbaarheid

Nieuw

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.