logo johannus
Huiskamerorgels

Vivaldi 150

De Vivaldi 150 is een buitengewoon orgel dat wij uitgerust hebben met de nieuwste technieken. Hiermee verrijkt u niet alleen uw muzikale leven maar het geeft u ook vele jaren speelplezier.

Volop keuze

Er is altijd een geschikte stijl voor uw stemming in de vier samplebanken met unieke registers. Volg uw gevoel en maak een keuze tussen Romantische, Symfonische, Barokke of Historische opnames: de Vivaldi zal u niet teleurstellen.

Innovatief en revolutionair

Een goed orgel vraagt om moderne technologie. Ook in de Vivaldi vindt u bijzondere technieken zoals de blaasbalgsimulator. Deze fantastische innovatie laat uw orgel ‘zingen’ door drukverschillen in de blaasbalg van een pijporgel te simuleren. Het Real Time Sampling systeem geeft het geluid van beroemde pijporgels weer door directe digitale opnamen, waardoor u het originele geluid hoort. U geniet van een ongekende geluidskwaliteit met het uitgebreide audiosysteem met hoogwaardige luidsprekers.

Akoestische omgeving

Het Adaptive Surround Reverb system biedt u de mogelijkheid om zelf uw akoestische omgeving te kiezen. U heeft de keuze uit liefst 12 galmen zodat u voor elke stijl en intonatie een andere galm kunt kiezen.

12 authentieke gebouwen in 1 orgel

Daarnaast kunt u optioneel kiezen voor het zeer geavanceerde LIVEreverb™ nagalmsysteem, waarmee de nagalm en akoestiek van maar liefst twaalf beroemde kerken en concertzalen wordt toegevoegd aan uw repertoire. Waan uzelf in de Oude Kerk in Amsterdam, de Basiliek van Raalte of de Kathedraal van Bonn. Nooit eerder was een nagalm zo authentiek!

Orgelhuis Delobelle: Huiskamerorgel Johannus Vivaldi 150

Beschikbaarheid

Nieuw

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.