logo johannus
Huiskamerorgels

Vivaldi 350

Het pronkstuk van de serie is de Vivaldi 350. Dit bijzondere drieklaviers­orgel met een breed scala aan mogelijkheden en fantastische eigenschappen laat menig orgelliefhebbers hart sneller kloppen.

Ergonomische perfectie

Achter de Vivaldi 350 staat de organist centraal. Bij dit prachtige ergonomisch verantwoorde orgel van formaat is alles binnen handbereik, dankzij de gebogen groepering van registers. En dat komt niet alleen het spel ten goede; het oogt ook nog eens zeer fraai!

In de muziek

De Vivaldi’s 150 en 250 staan bekend om hun uitmuntende klankafstraling, en de Vivaldi 350 doet daar nog een schepje bovenop. Het geluid wordt namelijk zo perfect verspreid door de elf versterkers en de negentien luidsprekers, dat de organist wordt omringd door de muziek, en wordt meegenomen in een brede dragende klank.

Welkom in de muzikale wereld van Johannus

Bent u nieuwsgierig geworden naar het geluid van deze moderne klassiekers? Kom dan langs bij Orgelhuis Delobelle en ervaar de Vivaldi zelf !

 

Orgelhuis Delobelle: Huiskamerorgel Johannus Vivaldi 350

Beschikbaarheid

Nieuw

Interesse in advies, demo of prijs?

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Orgelhuis Delobelle persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om de gewenste informatie naar jou op te sturen of een afspraak in de toonzaal te regelen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via info@orgelhuis.be of +32 56 22 90 62.